کاشت پیاز زعفران ، نحوه کاشت ، زمان و مکان مناسب

3.7/5 - (76 امتیاز)

کاشت پیاز زعفران ، نحوه کاشت ، زمان و مکان مناسب

در این مقاله از وب سایت پیاز زعفران یعقوبی می خواهیم در مورد کاشت پیاز زعفران، انواع آن و روش های مختلف کاشت آن صحبت کنیم. لطفا در ادامه با ما همراه باشید. همچنین می توانید نظرات و سوالات خود را در مورد این مقاله در انتها و در بخش نظرات مطرح نمایید.

زعفران چیست؟

زعفران یک محصول استراتژیک و کاربردی برای هر کدبانو می باشد. اگر به تاریخچه زعفران مراجعه کنید متوجه خواهید شد که خاستگاه زعفران منطقه قائنات در خراسان جنوبی می باشد و به صورت عمده در شهرستان سرایان کاشت و برداشت میشود.

این محصول معجزه آسا به علت فواید فراوان مورد استقبال همگان قرار دارد. با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی کشور ما قابل کاشت در همه مناطق ایران می باشد.

کاشت پیاز زعفران در شهرهای دیگر ایران

در چند سال گذشته سفارشات پیاز زعفران به تمام نقاط کشور رشد چشمگیری داشته و به عنوان نمونه استان کرمان شیراز اصفهان کرمانشاه تهران و حتی آذربایجان شرقی و غربی افراد زیادی اقدام به سفارش پیاز زعفران در اوزان مختلف ازما نموده اند. که در بازدیدهایی که انجام شده عملکرد بسیار خوبی داشته است.

کاشت پیاز زعفران

در سال‌های اخیر عمده سفارشات ما به صورت کلی بوده ولی از جهت علاقه‌مندی مردم برای کاشت در منزل درچند سال قبل سفارشات کیلویی رشد چشمگیری داشته است.

کاشت گلخانه ای پیاز زعفران نیز متقاضیان زیادی دارد که البته به علت هزینه های بالا باید به صورت کلی و در وسعت بیشتر انجام شود که در این صورت درآمد سرشاری نصیب شما خواهد شد.

امروزه به علت کمبود آب در سراسر کشور و قیمت بالای زعفران کاشت پیاز در سراسر کشور توسط کارشناسان جهاد کشاورزی توصیه می‌شود از این جهت ما اقدام به فروش اینترنتی پیاز زعفران نموده و در اوزان مختلف سفارشات شما را ثبت و ارسال می نماییم.

مشاوره کاشت پیاز زعفران

شما همچنین می توانید جهت مشاوره تلفنی رایگان از تجربیات کارشناسان ما بهره گیری نمایید. کارشناسان ما به صورت ۲۴ ساعته آماده ارائه تجربیات خود به طور رایگان به شما هم میهنان عزیز برای کاشت این محصول گران قیمت می باشند.

پیاز زعفران یعقوبی

انواع پیاز زعفران

پیاز زعفران تنوع خاصی ندارد و تنها موردی که می‌توان در اینجا به آن اشاره کرد نوع پیاز به محل کشت و نوع کشت شما دارد.

اگر می خواهید به صورت انبوه و در زمین و به شکل کاشت سنتی بکارید توصیه ما به شما خرید پیاز در هم که شامل انواع پیاز اعم از ریز درشت و متوسط است می باشد.

اگر کشت شما به صورت گلخانه‌ای باشد توصیه می‌شود پیازی که خریداری می کنید ترجیحا بالای ۱۵ گرم (هر پیاز) باشد و همچنین جهت کاشت خانگی در گلدان نیز باید پیاز درشت باشد که همان سال اول به بازدهی برسد.

شما می توانید از قسمت فروشگاه پیاز زعفران یعقوبی انواع مرغوب پیاز را تهیه کنید.

سلامت پیاز

متاسفانه به علت وجود آفت در تمام محصولات کشاورزی پیاز زعفران هم با وجود مقاومت بالا از این امر بی‌نصیب نمانده و مبتلا به آفت می شود. آفتهایی نظیر قارچ و کنه که موجب از بین رفتن پیاز شده لذا باید در هنگام خرید سعی کنید پیاز سالم خریداری کنید و قبل از کاشت آن را آغشته به قارچ کش کنیدبعد اقدام به کاشت نمایید.

با این روش در صورت وجود قارچ احتمال سلامت پیاز بالا می‌رود چون هر پیاز زعفران هر سال به یک یا چند پیاز دیگر تبدیل می‌شود و اگر آفتی هم داشته باشد با وجود استفاده از قارچ کش احتمال ابتلای پیاز جدید به آفت پایین می‌آید و پیاز نوزاد سالم خواهد بود.

نحوه تشخیص پیاز سالم به این شکل است که پیاز را کاملا لخت کرده در صورتی که هیچ گونه خال و لکه سیاه عمقی روی سطح آن نباشد پیاز شما سالم است و می توانید نسبت به کاشت اقدام نمایید

نحوه کاشت پیاز زعفران

کشت زعفران از خرداد ماه آغاز و تا پایان مهرماه می‌تواند ادامه پیدا کند ولی بهترین زمان کشت از اواسط خرداد تا اواخر تیر ماه می باشد قبل از کاشت زمین را آماده کرده پس از آزمایش خاک و بررسی عناصر موجود در خاک درصورت کمبود عناصر مورد نیاز قبل از کاشت اقدام به پخش کود حیوانی کرده و کاملاً آن را با خاک مخلوط نمایید.

به لحاظ اینکه شما بعد از کاشت نمی توانید زمین را شخم بزنید درصد قاطی کردن کود حیوانی بسیار پایین است لذا قبل از کاشت این کار را انجام دهید.

بعد از آماده شدن و تسطیح زمین می توانید اقدام به کاشت نمایید به این شکل که به وسیله تراکتور با آهن مخصوصی که مخصوص این کار ساخته شده شیاری به عمق ۱۵ الی ۲۰ سانتیمتر ایجاد کرده و پیاز را داخل آن ریخته و روی آن را می پوشانید.

سلامت پیاز زعفران

شما می توانید به دو روش این کار را انجام دهید. اول به صورت دانه ای که پیاز ها به صورت تک تک و پشت سر هم ریخته و دفن می‌شود. دوم به صورت دسته ای که هر چهار یا پنج پیاز باید با هم و در کنار هم با فاصله ۱۵ سانتیمتر دفن می شود که تجربه کارشناسان و پیشینیان ما نشان داده است. باید گفت که روش دوم بهتر می باشد.

نحوه و زمان آبیاری

آبیاری زعفران به دو صورت غرقابی و بارانی انجام می‌شود که در هر دومورد زمان آبیاری فرقی نمی‌کند. بسته به محل کاشت طبق مشاوره‌ای که ما به شما خواهیم داد معمولاً از اوایل مهرماه تا پایان مهر می‌توانید آبیاری را انجام دهیم.

در روش غرقابی یک بار و در روش باران دو یا سه بار آبیاری کنید پس از آبیاری و خشک شدن سطح زمین قبل از اینکه جوان‌ه ها به سطح زمین نزدیک شود سطح زمین را به وسیله تراکتور کوچک مخصوص و دستگاه کولتیواتور سله شکنی نمایید.

چگونگی برداشت زعفران

بعد از پایان سله شکنی چند روزی که گذشت شما با یک منظره زیبا روبرو خواهید شد. سطح زمین کاملاً پوشیده از جوانه های سفید رنگ پیاز زعفران خواهد بود که از خاک بیرون آمده اند. متاسفانه تاکنون دستگاه قابل توجیهی برای برداشت گل زعفران اختراع نشده و شما باید با دست اقدام به جمع‌آوری این طلای سرخ نمایید.

تک تک گل ها را جمع کنید و در اولین فرصت پرچم‌های سرخ زعفران که وسطی گل خودنمایی می نمایند را جمع‌آوری کرده و به صورت کاملا علمی و بهداشتی و در بهترین شرایط محیطی آن را خشک و جمع آوری کنید.

تلفن تماس جهت مشاوره

۰۹۱۵۱۶۶۹۲۰۹

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا